Totul despre Covim

Totul despre cafeaua Covim

Cafeaua face parte din tabietul multor persoane, reușind cu succes să aducă inspirație, energie și o stare de spirit excelentă. O mare parte a populației alege cafeaua ca stil de viață: un început de zi perfect nu poate fi realizat în lipsa unei cafele aromate.

Totuși, până la punctul în care găsești cafeaua care ți se potrivește, adică cea care te reprezintă, s-ar putea să deguști numeroase arome și tipuri. Conceptul Covim este considerat un stil de viață pentru extrem de multe persoane. Gustul inconfundabil și aroma puternică sunt detaliile principale care au făcut diferența în alegerile consumatorilor.

Compania Covim s-a născut în Genova, Italia încă de la începutul anilor 1900. S-au făcut remarcați prin arta cu care au reușit să prăjească boabele de cafea italiene, dar și prin gama largă de produse pe care o comercializează. Iubitorii de cafea spun că producătorul Covim reușește să ofere gustul autentic al espresso-ului italian, cel care are o lungă tradiție în spate.

Covim a rămas un brand atât de apreciat în această piață tocmai pentru că au continuat să exploreze arta amestecurilor de cafea. Dorința companiei este să le ofere clienților cât mai multe tipuri de cafea, astfel încât fiecare să se poată regăsi într-o anumită băutură. Din anul 2017, compania a devenit marcă certificată pentru producerea cafelei organice.

Cafeaua poate înseamna numeroase lucruri: pauza perfectă, conversația interesantă, întâlnirea reușită sau revederea dulce. Cele mai frumoase momente au în mijlocul lor o ceașcă de cafea, indiferent dacă vorbim despre o cafenea, biroul unde lucrăm sau chiar despre propria locuință.

Conceptul Covim: cafeaua ca stil de viață

Se spune că cei iubitorii de cafea au un motiv în plus pentru care să se trezească în fiecare dimineață devreme. O băutură de calitate servită la prima oră din zi îi poate oferi fiecărei persoane energia și motivația de care are nevoie pentru a duce la bun sfârșit lista de obiective impuse.

Linia de cafea Covim pentru acasă

Cafeaua perfectă are la baza o rețetă unică și personalizată pentru fiecare consumator. Dacă pentru tine cafeaua ideală este cea fără îndulcitori sau lapte, pentru alte persoane acest mod de servire nu există în preferințe. Pentru a identifica băutura ideală pentru gusturile tale, Covim propune mai multe sortimente pentru acasă:

Capsule de cafea compatibile Nespresso sau Lavazza

Un amestec impresionant realizat din cele mai bune soiuri de arabica este pregătit sub forma unor capsule pentru a-ți da un alt vibe în fiecare dimineață. Gustul rafinat te va face să te trezești plin de nerăbdare pentru un nou început. Aromele naturale ale capsulelor de cafea eliberează o savoare potrivită chiar și pentru cele mai exigente gusturi.

  • Capsulele de cafea Covim Orocrema Opera sunt potrivite pentru sistemul lavazza, ele fiind distinctive prin aroma puternică. Conținutul de cafea Robusta asigură un echilibru în aromă pentru a oferi cea mai bună experiență a unei cafele tari, dar nu agresive.
  • Capsulele de cafea Covim Espresso Extra reprezintă alegerea optimă dacă vorbim despre o compatibilitate nespresso. Amestecul de cafea boabe Robustă îi conferă aceeași aromă puternică, unică. O doză de energie consistentă este garantată după o astfel de ceașcă de cafea.
  • Capsulele de cafea Covim Espresso Gold Arabica are, de asemenea, aceeași potrivire a sistemului, precum cea menționată anterior. De intensitate medie, cafeaua se bucură de un mix de origini, selectate cu mare grijă și prăjite în cele mai inovative moduri. Aciditatea plăcută și echilibrată oferă fiecărei persoane plăcerea de a servi o cafea în orice moment al zilei.
  • Capsulele de cafea Covim Espresso Suave Decaffeinato, compatibile Nespresso, au o consistență cremoasă, oferind consumatorului senzația unei cafele în toată regula. Chiar dacă vorbim despre o băutură decofeinizată, capsulele păstrează o intensitate ideală prin intermediul amestecului de cafea Arabica și Robusta.
  • Capsulele de cafea Covim Granbar, ideale pentru sistemul Lavazza, oferă experiența cafelei din inima Italiei. Cremoasă, corpolentă și foarte aromată, capsulele sunt specifice tradiției acestei țări, iar gustul echilibrat a cucerit oamenii la nivel mondial.

Capsule cafea Covim

 

Linia de cafea Covim pentru cafenele

Afacerile din domeniul HoReCa au nevoie de o cafea cât mai calitativă și o servire impecabilă. Cu cât cafeaua este mai bună, cu atât clienții vor alege localul respectiv pentru discuțiile importante de afaceri sau chiar pentru adunările cu prietenii. Într-o cafenea, fiecare detaliu este important, de la alegerea espressorului potrivit și până la calitatea cafelei. Indiferent dacă alegeți cafea boabe sau cafea măcinată, gustul acesteia trebuie să fie cu mult peste ce pot alte localuri să ofere.

Cafeaua boabe, proaspăt măcinată va avea o aromă mai puternică pentru clienții care-și doresc să se bucure de o băutură energizantă într-un local alături de prieteni, dar asta nu înseamnă că cea măcinată oferă mai puțin gust. Calitatea cafelei Covim este incomparabilă, iar fiecare client care va servi o astfel de băutură se va îndrăgosti instant de gustul puternic și aromat.

Toate amestecurile de cafea pot fi testate într-un format convenabil, compatibil cu ESE 44mm. Prospețimea este punctul forte al cafelei boabe, intensitatea este detaliul care intrigă, iar aroma este cea care desăvârșește gustul. Pentru ca prospețimea să fie menținută, s-a recurs la împachetarea individuală: vei găsi 7 grame de cafea măcinată, presată și sigilată ermetic în fiecare capsulă.

Covim Espresso este definiția unei combinații reușite: Arabica și Robusta. Pentru cele mai pretențioase preferințe, aroma și senzația intensă a fiecărei cești de cafea reprezintă cheia succesului.

Pentru afacerile din domeniul HoReCa, cu precădere cafenelele, cafeaua boabe Covim Decaffeinato, produsă în Italia va avea gustul specific băuturii pe care o iubesc toți românii, dar fără cofeina care introduce în organism mai multă energie. Iubitorii de cafea vor alege această băutură decofeinizata atunci când doresc să se bucure de gustul ei, indiferent de ora la care o beau, fără să aibă probleme cu somnul.

Cafeaua boabe Covim Decaffeinato Suave reușește să combine cafeaua boabe Arabica cu cea Robusta. Gustul va fi unul mai dulce, iar aroma va fi una intensă. Gustul dulce este datorat cafelei arabica ce are un conținut mai ridicat de zahăr. Acest produs este ideal pentru cafenele, baruri, restaurante și hoteluri.

Pentru că prezentarea produsului este un aspect foarte important în domeniul HoReCa, fiecare cafenea și restaurant trebuie să aleagă cu multă atenție ceștile de cafea. Indiferent de calitate băuturii, dacă aceasta nu este servită într-o ceașcă și o farfurie care să inspire eleganță, cafeaua nu va fi apreciată la adevărata ei valoare.

 

Linia de cafea Covim pentru birou

Zilele lungi de lucru de la birou sunt mai ușor de parcurs dacă pe masa de lucru se va regăsi o ceașcă de cafea de calitate. Covim este un brand care a impresionat încă de la lansare și care reușește să fie sinonim cu băutura energizantă de calitate.

Dacă îți dorești ca momentele petrecute la birou să fie mai intense, atunci cafeaua boabe Covim este ideală pentru tine. Covim Orocrema este opțiunea pe care iubitorii de cafea tare o aleg, iar Covim Granbar este amestecul de boabe potrivit pentru persoanele care-și doresc să descopere în băutura lor mai multă aromă.

Cei care nu percep să savureze o cafea fără să aprindă o țigară pot alege Cafeaua boabe Covim Premium. Aceasta are la bază 50% cafea Arabica și 50% cafea Robusta. Retrogustul este unul rafinat și este o combinație între tutun și cacao. Odată încercată această aromă, cu siguranță nu-ți vei dori să bei o altă cafea la locul de muncă.

Originea cafelei Covim

Covim este un brand care s-a născut la Genova, Italia. Specialiștii în cafea spun că brandul a luat naștere la începutul anilor 1900 și a continuat să exploreze amestecurile de cafea până în zilele noastre. Este de apreciat faptul că brandul este într-o continuă schimbare și reușește să se adapteze tuturor modificărilor din piața cafelei internaționale.

Începând cu anul 2017, Covim este compania care este certificată pentru producerea cafelei organice. Atenția brandului asupra mediului înconjurător este un alt aspect pe care iubitorii de cafea din întreaga lumii îl apreciată la acest mare producător.

Dacă ești un iubitor al cafelei și îți dorești să trăiești într-un mediu mai sănătos și lipsit de poluare, brandul Covim are alternativa ideală pentru tine prin care poți împăca ambele aspecte.

Capsulele compostabile pe care brandul le are în portofoliu nu produc efecte adverse asupra naturii. Ba mai mult decât atât, acestea sunt și biodegradabile. Capsulele oferite de Covim sunt compatibile și cu alte branduri de sisteme de capsule cunoscute pe piață.

Pentru că în anii anteriori erau folosite doar capsule de plastic care aduceam un prejudiciu imens naturii, producătorii de cafea au fost nevoiți să găsească soluții prietenoase cu mediul înconjurător. Capsulele biodegradabile și compostabile s-au dovedit a fi cea mai bună soluție, iar Covim a implementat în cel mai scurt timp această schimbare. Fiind una dintre cele mai bune alegeri, compania a demonstrat, din nou, că este un brand responsabil și că merită aprecierea consumatorilor.

Schimbarea de la capsulele de plastic la cele compostabile a fost preluată și de alte companii importante din domeniul cafelei. Acestea sunt la fel de rezistente precum cele din plastic, chiar dacă au la bază materii prime biologice.

Tipuri de cafea folosite de brandul Covim

Covim este un brand italian care este recunoscut pentru diversitatea produselor și pentru calitatea acestora. În gama de produse a acestora pot fi găsite atât produse care promovează cafeaua Arabica, cât și cele care au la bază cafea robusta sau blenduri între cele două tipuri.

Cafea Arabica

Gustul cafelei Arabica este unul intens și cu o aciditate echilibrată, cu un conținut de acid clorogenic între 5,5% și 8%. Covim comercializează doar boabe de cafea de cea mai bună calitate, obișnuindu-și clienții de-a lungul timpului cu produse premium. Indiferent de forma în care vine această cafea, boabe, măcinată sau capsule, gustul va fi asemănător și ușor de recunoscut pentru iubitorii de cafea. Important pentru obținerea gustului și consistenței dorite este să alegi și un aparat de cafea profesional care a fost întreținut conform sfaturilor producătorilor.

Cafeaua Arabica este potrivită atât pentru băuturile care sunt preparate în mod tradițional, la ibric, cât și pentru cafelele făcute la filtru sau presă profesională. Este de la sine înțeles faptul că procesul de preparare al cafelei este direct proporțional și cu aroma băuturii, de aceea specialiștii în cafea recomandă folosirea unor aparate de calitate superioară cu care rezonează brandul producător de cafea.

Cafea Robusta

Cafeaua robusta are un gust mai clasic și puternic. Spre deosebire de cafeaua Arabica, produs care se face remarcat prin aroma și delicatețea sa, cafeaua Robusta este mult mai tare și este mai puțin pretențioasă cu privire la procesul de preparare al băuturii. Mai mult decât atât, cafeaua Robusta are și un conținut mai scăzut de zahăr, iar acest lucru este apreciat de cei care-și doresc să simtă fiecare aromă a boabelor în momentul în care savurează o cafea neagră.

Trăsăturile acestei cafele se potrivesc de minune cu băutorii de cafea care preferă băuturile scurte și intense. Cafeaua Robusta este potrivită pentru espresso. Unul dintre cele mai cunoscute espresso este cel italian, băutură care a fost dusă la următorul nivel de producătorul Covim.

Aciditatea cafelei Robusta este între 7% și 10%. Această cafea este ușor de deosebit și prin forma boabelor și culoarea acestora. Boabele sunt rotunde, iar culoarea este mult mai deschisă în comparație cu cafeaua Arabica. De asemenea, boabele de cafea Robusta sunt mai ușor de cultivat și mai puțin pretențioase.

Blenduri de cafea Arabica și Robusta

Blendurile de cafea Arabica și Robusta sunt specialitatea casei pentru brandul Covim. Compania a reușit să se facă vizibilă în piață și pentru diversitatea produselor pe care le comercializează și combinațiile dintre cele două tipuri de cafea.

Covim este un producător de cafea care-și propune, încă de la lansare, să ofere câte un produs potrivit pentru fiecare consumator. Gusturile iubitorilor de cafea sunt atât de diferite, încât producătorul a fost nevoit să lanseze o listă lungă de produse. Fiecare produs reprezintă alegerea ideală pentru categoriile atât de diferite de consumatori din piață.

Aciditatea blendurilor de cafea Arabica și Robusta este una echilibrată, în funcție de procentele date de cantitatea de cafea din fiecare tip folosită. Pentru că folosește ambele tipuri, un produs care are la bază atât cafea Arabica, cât și cafea Robusta poate fi preparată la ibric, dar și la filtru sau presă.

Calitatea cafelei Covim

Când vine vorba despre calitate, Covim este un brand care ține foarte mult la acest aspect. Pe lângă varietatea de produse și blendurile care au cucerit toți iubitorii acestei băuturi, Covim impresionează și prin certificările pe care le-a obținut de-a lungul existenței acestei companii, dar și prin participările la târgurile și expozițiile internaționale.

La începutul anului 2017, Covim a obținut certificarea pentru producția de cafea ecologică. Alegerea companiei a avut la bază grija pentru natură, dar și interesul de a le oferi clienților produse cât mai naturale și aromate.

Alte certificări obținute de Covim:

UNI EN ISO 9001 – Sistem de calitate certificat.

UNI EN ISO 14001 – Instalație certificata pentru protectia mediului.

UTZ Better Farming – Un viitor mai bun – Covim se angajează pentru a susține o planetă durabilă.

Fermierii certificați UTZ cultivă cafea folosind metode ecologice în armonie cu natura.

IFS Food Versiunea 6 – Companie și fabrică certificate ca furnizori de produse alimentare de marcă cu amănuntul și angro.

DTP 114 – Certificarea calității funcționale a amestecurilor de cafea din boabe întregi pentru piața de Vending.

Certificat de conformitate pentru producerea de cafea organică prăjită, măcinată și monocapsulă.

 

Concluzie

Cafeaua Covim este o alegere potrivită pentru fiecare iubitor de cafea. Indiferent dacă ești tiparul de consumator îndrăgostit de aromă și intensitate sau tiparul de consumator care-și dorește un gust tare și lipsit de dulceață, Covim are pe piață suficiente produse care să te mulțumească.

Mai mult decât atât, Covim are un produs potrivit și pentru fiecare mod de preparare a acestei băuturi. Cafeaua Arabica este potrivită pentru cafeaua la ibric, filtru sau presă, la fel ca blendurile de cafea ”specialitatea casei” pentru Covim. Când vine vorba despre espresso, cei care-și doresc să savureze o astfel de băutură pentru a se bucura de energia și intensitatea ei pot alege cafeaua Robusta.

Cafeaua este un stil de viață pentru mulți consumatori. Diminețile sunt mult mai plăcute atunci când te bucuri de băutura ta preferată alături de cei dragi, la fel și momentele mai dificile din zi care par că nu au o rezolvare până la prima gură de cafea.

 

FAQ – întrebări frecvente Cafea Covim

  • Care este cea mai vândută cafea Covim?

Covim Granbar – cafea boabe este una dintre cele mai apreciate produse din gama producătorului Covim. Acest produs este folosit, de regulă, la automatele de cafea vending. Aroma sa plăcută, gustul puternic, dar nu foarte agresiv, fac din acest produs unul apreciat de majoritatea persoanelor care-și doresc un moment de răsfăț în timpul zilei.

  • Este cafeaua Covim mai scumpă decât alte branduri?

Prețul cafelei Covim poate fi puțin mai ridicat decât a cafelelor de slabă calitate. Este evaluată la un preț mai ridicat pentru că fiecare boabă este de cea mai bună calitate, iar lista sortimentelor este una lungă și potrivită pentru fiecare pretenție a consumatorilor. Cu toate acestea, pot fi identificate în piață și produse mai scumpe, dar care nu se fac remarcate prin calitatea boabelor de cafea.

 

  • Care este cafeaua Covim 100% Arabica?

Covim Smeraldo este cafeaua 100% Arabica din lista de produse a producătorului. Aceasta este vârful de gamă de la Covim și se adresează cunoscătorilor adevărați a băuturii. Are un gust puternic, cu note fructate, arome intense și vă poate fermeca încă de la prima băutură servită.

 

  • Pot face cafea la ibric sau filtru cu cafea Covim?

Cafeaua Arabica și blendurile de cafea Arabica și Robusta sunt ideale pentru a fi preparate la ibric sau filtru. Covim este unul dintre cele mai apreciate branduri care comercializează aceste tipuri de cafea, dar și un nume important în această industrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sa ne imprietenim
Aboneaza-te la newsletter


Ghidul tau autentic de shopping.

ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor

ANPC - Solutionarea online a litigiilor

© Dair Comexim 2000 SRL
Apreciem o cafea buna!