Automate vending

Show Filters

Afișez 1 - 16 din 71 de rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 16 din 71 de rezultate

Esti in cautare de automate vending pentru ca iti doresti sa iti deschizi propria afacere cu aparate de vending? In magazinul nostru online iti punem la dispozitie diverse automate de cafea vending din care iti poti alege acel tonomat de cafea potrivit pentru nevoile business-ului tau.

Totodata, poti opta pentru automate de cafea si daca detii un alt tip de companie si vrei sa le pui la dispozitie angajatilor cafea la discretie. Cu siguranta acestia vor aprecia efortul si vor savura fiecare cafea in parte.

Un automat vending poate avea dimensiuni mai mari sau mai mici, o capacitate de 300 de pahare de cafea, de 400 sau chiar de 600 de pahare de cafea. Poti alege un automat de cafea in functie de numarul de angajati sau in functie de traficul din zona in care este amplasat, daca alegi sa il amplasezi intr-o cladire de birouri de exemplu.

Un aspect important atunci cand discutam de automate vending este si designul, pe langa eficienta, usurinta in administrare si in intretinere, aspectul estetic poate oferi clientilor tai increderea ca ofera o calitate exceptionala a livrarii bauturilor.

Alte criterii de care poti tine cont atunci cand alegi un tonomat de cafea sunt urmatoarele:

  • tehnologia de care dispune. Cum tehnologia este din ce in ce mai prezenta in vietile noastre, cu atat clientii se vor simti mai atrasi sa isi achizitioneze cafea de la un automat de vending care sa spunem ca are plata contactless incorporata.
  • sa fie compatibil cu sisteme diverse de plata, nu doar cash.
  • instalarea si mentenanta sa fie facile

Iti propunem automate de cafea de la branduri consacrate in acest domeniu, precum automate vending SAECO, automate de cafea BIANCHI sau NECTA, dar si de la alte marci cunoscute.

Asadar, fie ca ai nevoie de un automat de cafea pentru compania ta de vending, pentru angajatii din cladirea ta de birouri sau pentru colegii tai de birou, te invitam sa rasfoiesti categoria de automate vending si sa alegi solutia care ti se potriveste.