Espressoare clasice

Show Filters

Afișez toate cele 13 rezultate

Espressoare clasice, ideale pentru iubitorii de cafea care adora savoarea si parfumul unui espresso desavarsit. Aceste aparate de cafea pot fi folosite atat in restaurante, baruri, dar si in cafenele, fiind perfecte pentru locatiile cu consum zilnic ridicat de bauturi pe baza de cafea.

Concepute pentru uz profesional, aceste aparate de cafea garanteaza o distribuire perfecta si in functie de specificatii pot prepara o gama larga de bauturi pe baza de cafea precum espresso, cappucino sau latte macchiato dar si altele. Datorita caracteristicilor tehnice pot fi utilizate continuu si ofera un grad ridicat de controlabilitate asupra bauturilor preparate.

Daca iti doresti sa iti deschizi un business in industria HORECA, aceste aparate de cafea profesionale iti pot fi parteneri de nadejde in activitatea ta, asigura performante inalte, iar design-ul acestora indraznet, stilat, va iesi in evidenta indiferent de tipul de amenajare ales.

Componentele profesionale si functionale ale acestor masini de cafea profesionale asigura o durata lunga de viata, o intretinere facila si datorita echiparii acestora cu tehnologii moderne (compatibilitate cu sistemul de plati, afisaj grafic cu pictograme si mesaje text) sunt extrem de usor de folosit.

Pot fi folosite si pentru prepararea bauturilor pe baza de ceai, deoarece majoritatea modelelor de aparate de cafea profesionale din oferta noastra au functii integrate de incalzire a apei, oferind asfel si apa fierbinte.

Asadar, daca esti in cautare de aparate de cafea profesionale pentru business-ul tau, fie ca vrei sa pornesti pe calea antreprenoriatului si sa iti deschizi propria afacere in industria HORECA, fie ca iti doresti sa oferi angajatilor cafea la discretie la birou, te invitam sa consulti oferta noastra online de masini de cafea profestionale, sa analizezi gama de preturi, dar si specificatiile aparatelor de cafea profesionale si sa alegi espressorul de care ai nevoie. Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru consultanta!