Rasnite

Show Filters

Afișez 1 - 16 din 19 rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 16 din 19 rezultate

O rasnita de cafea profesionala sau o rasnita electrica pentru cafea sunt indispensabile pentru un restaurant, o cafenea sau pentru un bar. Fiecare dintre aceste business-uri ar trebui sa opteze pentru un aparat de macinat cafea de calitate pentru ca pe langa faptul ca poate oferi un gust delicios celebrei ‘licori negre’, scurteaza si timpul de preparare al cafelei, implicit si timpul de asteptare pentru clienti.

In magazinul nostru online gasesti o gama variata de rasnite de cafea, care te vor ajuta sa prepari cele mai bune bauturi pe baza de cafea. Gasesti in oferta noastra atat rasnita de cafea de la SAECO, cat si masina de macinat cafea de la QUAMAR, doua brand-uri cunoscute pentru calitatea pe care o ofera, dar si pentru design-ul elegant.

Desi la prima vedere poate fi usor sa prepari o bautura pe baza de cafea, fie ca discutam despre un espresso, despre un latte, un cappucino sau despre celebrul americano, secretul consta in macinarea cafelei. Sigur ca nu este singura conditie, insa este obligatorie.

O rasnita de cafea profesionala te poate ajuta sa controlezi gradul de macinare al cafelei, astfel incat sa prepari cea mai buna cafea pentru clientii tai, iar acestia sa revina de fiecare data la tine pentru gustul inconfundabil al cafelei preparate in localul tau, ba chiar sa te recomande mai departe apropiatilor si cunoscutilor.

In functie de nevoile business-ului tau poti alege o rasnita de cafea cu dozare manuala sau o masina de macinat cafea cu dozare automata. Consulta specificatiile modelelor din oferta noastra pentru a afla care este cantitatea de cafea pe care o poti macina zilnic cu ajutorul rasnitei de cafea, dar si pentru a vedea ce sistem de dozare au, pentru ce tipuri de bauturi pe baza de cafea sunt recomandate, dar si ce variante de culori sunt disponibile.