Espressoare Horeca

Show Filters

Afișez 1 - 16 din 33 de rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 16 din 33 de rezultate

Espressoare profesionale pentru HORECA

Un espressor de cafea este esential pentru business-urile din HORECA, fie ca discutam despre o cafenea, un restaurant, un bar sau o pizzerie. Indiferent ca servesti cafeaua in sistem to-go sau le oferi clientilor posibilitatea de a o servi in local, aparatele de cafea profesionale (precum espressorul de cafea) pot dicta calitatea bauturilor pe baza de cafea pe care le oferi clientilor si implicit succesul afacerii tale.

Branduri de espressoare profesionale disponibile:

Iubitorii de cafea sunt extrem de atenti la gustul cafelei, iar un aparat de cafea profesional precum espressorul te poate ajuta sa aduci un plus de savoare bauturilor pe baza de cafea si sa iti fidelizezi clientii. Oferindu-le o bautura de calitate pe care nu o pot replica acasa, acestia vor reveni cu siguranta in locatia ta pentru servirea cafelei si te vor recomanda si apropiatilor sau cunoscutilor lor.

Iti punem la dispozite o gama variata de espressoare profesionale pentru HORECA, iar daca esti inca nedumerit si nu stii ce sa alegi din oferta noastra de aparate de cafea profesionale, iti dam cateva sfaturi si directii care credem ca iti vor fi de ajutor in decizia de alegere a echipamentelor HORECA.

Ideale pentru baruri si restaurante, aparatele de cafea profesionale precum espressoarele automate, pot oferi mai multe portii de cafea in acelasi timp (in functie de specificatii) si sunt extrem de eficiente datorita faptului ca barmanul va fi nevoit doar sa apese pe butonul de preparare al bauturii, nimic mai mult. Ulterior espressorul va face toate lucrurile automat – rasneste boabele, stabileste cantitatea de apa in functie de tipul bauturii alese si cel mai important, barmanul nu este nevoit sa stea langa espressor in timpul procesului.

Pe langa espressoare de cafea automate, gasesti in oferta noastra si espressoare profesionale semiautomate – aceste necesita reglarea temperaturii, a presiunii, dozarea cafelei si alte operatiuni. Acest tip de espressor de cafea se potriveste intr-o cafenea de tip to-go de exemplu, in care se pregateste doar cafea iar persoana care prepara si serveste se poate concentra pe aceste detalii.

Indiferent ca alegi un espressor de cafea automat sau semiautomat, nu uita ca acesta face parte dintre echipamentele HORECA de baza in activitatea afacerii tale si ideal ar fi sa acorzi o atentie sporita caracteristicilor si specificatiilor acestuia.