Description
Un format caracteristic regiunii Campania din sudul Italiei.
Numele acestuia deriva de la „paccaria” care in dialect napoletan inseamna „palma”. Probabil, in traditia populara, s-a facut o asociere cu consistenta puternica a formatului.
Pastele sunt extrudate printr-o matrita din bronz cu suprafata poroasa astfel incat sa existe o uniune perfecta cu sosul ales.
Pastele sunt uscate lent la o temperatura joasa astfel incat sa ramana intacte gustul, aroma si culoarea naturala a graului dur de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale acestuia.
Ingrediente: faina de grau dur, apa.
Produsul contine Gluten.
Nu contine conservanti si coloranti.
Valori nutritionale medii (pentru 100 gr):
- Energie 1546,6 kJ/364 kcal;
- Lipide 1,30 g – din care: acizi grasi saturati 0,41 g;
- Carbohidrati 75,96 g – din care: zaharuri 2,40 g;
- Fibre 3,10 g;
- Proteine 14,00 g;
- Sare 0,01 g.
Timp de fierbere 15 minute al dente.
Mod de ambalare: punga cartonata
Greutate: 500 gr
Produs in Romania.
Reviews
There are no reviews yet.