Paste Spaghette 1.9 din grau dur -matrita de bronz 500 gr

17,99lei

Paste Spaghette 1.9 din grau dur -matrita de bronz 500 gr

17,99lei

Spaghetti sunt atat de versatile incat pot fi servite cu orice fel de sos, de la peste la carne, de la legume la branzeturi, dar sunt la fel de gustoase asezonate doar cu ulei de masline extravirgin si un strop de parmezan.

In plus, produsul fiind  uscat la o temperatura joasa, pastreaza intacte gustul, aroma si culoarea naturala a graului dur de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale acestuia.

Pastele sunt extrudate printr-o matrita din bronz care are suprafata poroasa, caracteristica ce face ca pastele sa vina in uniune perfecta cu orice tip de sos, asigurand un preparat reusit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in ale gatitului.

Ingrediente: faina de grau dur, apa.

Contine Gluten.

NU contine conservanti si coloranti.

Gramaj: 500 gr

A se pastra in loc racoros si uscat

Timp de fierbere al dente: 8 minute

Valori nutritionale medii (pentru 100 gr):

  • Energie 1546,6 kJ/364 kcal;
  • Lipide 1,30 g – din care: acizi grasi saturati 0,41 g;
  • Carbohidrati 75,96 g – din care: zaharuri 2,40 g;
  • Fibre 3,10 g;
  • Proteine 14,00 g;
  • Sare 0,01 g.

Out of stock

  • Transport gratuit la comenzi peste 249 lei
  • Contact direct la 021 352 32 29 (L-V 8:30-17)

Daca adresa de livrare nu este intr-o localitate care are sediu de Fan Courier veti plati kilometrii suplimentari pentru a se face livrarea la adresa (20 lei taxa standard, plus 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar).

Description

Spaghetti sunt atat de versatile incat pot fi servite cu orice fel de sos, de la peste la carne, de la legume la branzeturi, dar sunt la fel de gustoase asezonate doar cu ulei de masline extravirgin si un strop de parmezan.

In plus, produsul fiind  uscat la o temperatura joasa, pastreaza intacte gustul, aroma si culoarea naturala a graului dur de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale acestuia.

Pastele sunt extrudate printr-o matrita din bronz care are suprafata poroasa, caracteristica ce face ca pastele sa vina in uniune perfecta cu orice tip de sos, asigurand un preparat reusit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in ale gatitului.