Descriere
Pennele sunt printre cele mai cunoscute si versatile forme de paste.
Sunt caracterizate de taietura oblica si au 5 cm lungime fiind perfect drepte.
Pennele sunt perfecte pentru prepararea pastelor la cuptor cu sosuri pe baza de carne de porc sau vita dar sunt excelente si cu sosuri pe baza de legume.
Pastele sunt extrudate printr-o matrita din bronz cu suprafata poroasa care ajuta la uniunea perfecta cu orice tip de sos, asigurand un preparat reusit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in ale gatitului.
Produsul este uscat lent la o temperatura joasa ce ajuta la pastrarea intacta a gustului, aromei si culorii naturale a graului dur de inalta calitate, precum si a tuturor proprietatilor nutritionale ale acestuia.
Ingrediente: faina de grau dur, apa
Produsul contine gluten.
Nu contine conservanti si coloranti.
Timp de fierbere: 8 minute al dente
Mod de ambalare: punga
Gramaj: 500gr
Produs in Romania
Recenzii
Nu există recenzii până acum.