Descriere
Ceai verde Bio Greenleaf produs de Ronnefeldt: o placere rara pentru cunoscatorii de ceai, un amestec in care se simt aciditatea si prospetimea binecunoscute ale ceaiului verde.
Ceaiul verde Bio Greenleaf este un ceai obtinut din culturi organice in plantatii din zonele muntoase ale Indiei.
Preparare:
Temperatura apei: 80
Dozaj: 1 lingurita de ceai/ cana (3g ceai la 200 ml de apa)
Timp de infuzare: 2 -3 min.
Ambalaj: Punga carton
Gramaj: 250g UM/BAX 4
Aduceti apa la temperatura necesara si turnati-o in cana. Adaugati apoi frunzele de ceai si lasati-le la infuzat timp de un minut. Pentru a obtine un ceai verde pe gustul dvs., va sfatuim sa gustati ceaiul dupa primul minut de infuzare si sa nu lasati frunzele de ceai in apa mai mult de 3 secunde.
Tip: adaugati coaja de portocala sau lamaie in infuzie pentru un ceai cu gust de citrice. Pentru un ceai verde cu arome fructate puteti sa adaugati fructe confiate sau deshidratate (mango, piersica, ananas).
De la acelasi producator puteti incerca si ceaiul verde Morgentau sau ceaiul negru Earl Grey.
Ceaiurile Ronnefeldt sunt produse de cea mai inalta calitate ce contin ingrediente si fructe selectate, special alese pentru o bautura savuroasa. Ceaiurile Ronnefeldt sunt cunoscute la nivel mondial datorita calitatii lor si pot fi gasite in cele mai luxoase hoteluri si restaurante din lume.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.