Descriere
Ceai negru Earl Grey: este un ceai obtinut din culturi organice in Darjeeling, zona muntoasa a Indiei. Frunzele si mugurii folositi la producerea acestui blend au fost recoltate toamna. Ceaiul obtinut are un gust delicat, dulce si fructat.
Unul dintre cele mai cunoscute si savurate amestecuri de ceai din lume, ceaiul negru Earl Grey combina gustul ceaiului Darjeeling cu arome de citrice si bergamota.
Preparare
Temperatura apei: 100 grade (apa clocotita)
Dozaj: 1 lingurita de ceai/ cana (3g ceai la 200 ml de apa)
Timp de infuzare: 3 pana la 6 min.
Ambalaj: Punga carton
Gramaj: 250g
UM/BAX 4
Aduceti apa la temperatura necesara si turnati-o in recipient, peste frunzele de ceai. Lasati ceaiul la infuzat timp de 3 minute in recipientul acoperit. Pentru a obtine un ceai negru pe placul dvs., va sfatuim sa gustati ceaiul dupa primele 3 minute de infuzare si sa scoateti frunzele de ceai din apa de indata ce ati obtinut gustul perfect, dar nu mai tarziu de 6 minute.
De la acelasi producator puteti incerca si ceaiul verde Bio Green Dragon sau un ceai de menta Refreshing Mint.
Fondata in 1823, Ronnefeld a devenit una dintre cele mai importante marci de ceai din lume. Prioritatea celor de la Ronnefeldt este calitatea produsului final reflectata in gustul si prospetimea ceaiului. Fiecara etapa de productie incorporeaza metode traditionale: de la recoltarea frunzelor de ceal, amestecarea si degustarea ceaiului, pana la ambalarea lui.
Ronnefeldt va propune ceaiuri recoltate din zone geografice protejate, ceaiuri clasice si blenduri originale dar si infuzii savuroase de plante si fructe.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.