Capsule cafea Caffitaly Deciso compatibile Dolce Gusto 16buc

22,50lei

Capsule cafea Caffitaly Deciso compatibile Dolce Gusto 16buc

22,50lei

Capsulele contin un amestec echilibrat de cafea Robusta Asiatica, cu un temperament puternic, si cafea Arabica, dulce si catifelata.

Cantitatea ideala a bauturii: 35 ml
Contine 16 capsule de cafea prajita si macinata.
Gramaj/capsula: 8 gr
Intensitate: 9/10
Aroma: 7/10
Corp: 8/10
Prajire: 7,5/10
Produs in Italia

Stoc epuizat

  • Transport gratuit la comenzi peste 249 lei
  • Contact direct la 021 352 32 29 (L-V 8:30-17)

Daca adresa de livrare nu este intr-o localitate care are sediu de Fan Courier veti plati kilometrii suplimentari pentru a se face livrarea la adresa (20 lei taxa standard, plus 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar).

Descriere

Pentru o cafea aromata, alegeti sa folositi capsule cafea Caffitaly Deciso, capsule compatibile Dolce Gusto .

Capsulele contin un amestec echilibrat de cafea Robusta Asiatica, cu un temperament puternic, si cafea Arabica, dulce si catifelata. Arabica contine cu 60% mai multe lipide si o cantitate de zahar de doua ori mai mare decat o cafea Robusta ceea ce se traduce intr-un gust catifelat, mai putin amar.

De ce capsule cafea Caffitaly Deciso?

Fiecare capsula Caffitaly a fost proiectata si testata pentru cele mai bune rezultate. Capsulele de cafea sunt sigilate pentru a elimina riscul oxidarii cafelei si pentru a pastra aroma si gustul cafelei. Astfel gustul este acelasi cu cel al boabelor de cafea proaspat macinate.

Caffitaly selecteaza cele mai bune blenduri de cafea pentru ca tu sa te bucuri de o cafea perfecta de la prima si pana la ultima capsula.

Structura capsulei de cafea Caffitaly asigura o filtrare perfecta. In timpul extractiei, filtrele din interior favorizeaza distributia uniforma si omogena a apei pentru obtinerea unei bauturi cu aroma intensa.

Caffitaly este un brand creat din pasiune pentru cafea si focusat pe calitate. Brandul a patentat sistemul propriu de ambalare a cafelei in capsule, un sistem ce permite pastrarea aromei si prospetimii cafelei.

Cantitatea ideala a bauturii: 35 ml
Contine: 16 capsule de cafea prajita si macinata.
Gramaj/capsula: 8 gr
Intensitate: 9/10
Aroma: 7/10
Corp: 8/10
Prajire: 7,5/10
Produs in Italia

Descopera oferta completa de capsule cafea Caffitaly.

Informații suplimentare

Capsule si monodoze – compatibilitate

NESCAFE DOLCE GUSTO