Caffitaly Ceai Twinings English Breakfast, 10 capsule

12,99lei

Caffitaly Ceai Twinings English Breakfast, 10 capsule

12,99lei

Ceaiul English Breakfast a fost preparat pentru prima data de catre Twinings in 1930 pentru a insoti traditionalul si bogatul mic dejun englezesc compus din feluri de mancare savuroase si dulci. Preparat prin alegerea celor mai bune frunze din gradinile de ceai din lume, acest amestec  are un gust puternic si corpolent.
Perfect dimineata, de apreciat si in timpul zilei. Il puteti degusta in mod natural, cu lapte sau indulcit cu zahar sau miere.
Fiecare cutie este compusa din 10 capsule monodoza ce contin 2 grame de ceai negru.
Ideal pentru bauturi cuprinse intre 120-200 ml

Livrare estimata pe: 04/10/2023
  • Transport gratuit la comenzi peste 249 lei
  • Contact direct la 0771362549 (L-V 9-17)

Daca adresa de livrare nu este intr-o localitate care are sediu de Fan Courier veti plati kilometrii suplimentari pentru a se face livrarea la adresa (20 lei taxa standard, plus 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar).

Descriere

Ceaiul English Breakfast a fost preparat pentru prima data de catre Twinings in 1930 pentru a insoti traditionalul si bogatul mic dejun englezesc compus din feluri de mancare savuroase si dulci. Preparat prin alegerea celor mai bune frunze din gradinile de ceai din lume, acest amestec  are un gust puternic si corpolent. Perfect dimineata, de apreciat si in timpul zilei. Il puteti degusta in mod natural, cu lapte sau indulcit cu zahar sau miere.
Fiecare cutie este compusa din 10 capsule monodoza ce contin 2 grame de ceai negru.

Informații suplimentare

Tip ceai

Negru

Capsule si monodoze – compatibilitate

BEANZ/ K-FEE, CAFFISIMO, CAFFITALY, TCHIBO CAFISSIMO

Sistem capsula

CAFFITALY

Brand

CAFFITALY

Specializat in productia de capsule cafea sau ceai pentru aparate de cafea, brandul Caffitaly se mandreste cu calitatea fiecaruia dintre produsele sale. Fiecare capsula de cafea Caffitaly contine doza perfecta de cafea macinata (8g). Capsulele de cafea contin un filtru inferior si un filtru superior. Filtrul superior asigura distributia uniforma a apei in interor capsulei. Filtru inferior este responsabil de mentinerea presiunii ideale pentru extragerea cafelei. Desi este un brand relativ tanar, acesta a evoluat rapid datorita calitatii si inovatiei pe care isi bazeaza produsele. Astfel a reusit sa castige premiul pentru Cel mai bun Design al unui Produs European cu aparatul sau de cafea. Totodata, de la infiintarea sa in 2007, Caffitaly s-a stabilit in peste 70 de tari  ca producator si furnizor de capsule de cafea proprii sau capsule de cafea compatibile Dolce Gusto.