Cafea macinata Carraro 1927 250 gr cutie metalica

21,38lei

Cafea macinata Carraro 1927 250 gr cutie metalica

21,38lei

Amestecul 1927 reprezinta sinteza a 90 de ani de experienta in arta cafelei tip Espresso italienesti.
O selectie a 8 dintre cele mai calitative cafele produse in intreaga lume.
In ceasca se creeaza un echilibru intre o crema compacta, aroma intensa, corp plin, persistenta si un retrogust ciocolatic.
Continut scazut de cofeina.
Metoda traditionala lenta de prajire.
Macinatura potrivita pentru Moka sau un espressor de uz casnic.

Ambalaj: cutie metalica
Gramaj: 250 gr
Import: Italia

Livrare estimata pe: 17/08/2022
  • Transport gratuit la comenzi peste 249 lei
  • Contact direct la 0771362549 (L-V 9-17)

Daca adresa de livrare nu este intr-o localitate care are sediu de Fan Courier veti plati kilometrii suplimentari pentru a se face livrarea la adresa (20 lei taxa standard, plus 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar).

Descriere

Amestecul 1927 reprezinta sinteza a 90 de ani de experienta in arta cafelei tip Espresso italienesti.
O selectie a 8 dintre cele mai calitative cafele produse in intreaga lume.
In ceasca se creeaza un echilibru intre o crema compacta, aroma intensa, corp plin, persistenta si un retrogust ciocolatic.
Continut scazut de cofeina.
Metoda traditionala lenta de prajire.
Macinatura potrivita pentru Moka sau un espressor de uz casnic.

Ambalaj: cutie metalica
Gramaj: 250 gr
Import: Italia

Brand

CARRARO - Cafea boabe, cafea macinata si capsule

Fiecare ceasca de cafea Carraro este o poveste despre traditie, inovatie si excelenta. Brandul se focuseaza si investeste in selectarea celor mai bune boabe de cafea. Doar asa produsul finit va corespunde celor mai exigente cerinte si celor mai aspre teste de calitate.

Carraro este implicat in mod direct in toate etapele incepand cu selectarea extrem de atenta a plantatiilor, asigurandu-se ca doar boabele de cafea coapte perfect sunt alese. Boabele de cafea trec printr-un proces riguros de verificare a calitatii. Apoi sunt uscate in soare pana ating nivelul de umiditate optim. Intr-un final sunt prajite incet pana la caramelizarea zaharurilor din cafea si obtinerea gustului specific brandului.

Preocuparea pentru calitate este evidenta chiar si in modul in care brandul a decis sa isi creeze blendurile. Cafele de diferite origini sunt prajite separat, niciodata in amestec, si doar dupa ce cafeaua a ajuns la un grad de maturare optim.

Carraro produce cafea boabe, cafea macinata dar si capsule cafea compatibile Dolce Gusto si Nespresso. Indiferent insa care este produsul pe care il veti alege puteti fi siguri ca veti savura o bautura puternic aromata, densa si cremoasa, oricum ati alege sa o preparati.