Cafea Lavazza Tierra Selection boabe 1 kg

88,00lei

Cafea Lavazza Tierra Selection boabe 1 kg

88,00lei

De peste 120 de ani, Lavazza a cautat sa creeze un blend care sa fie unic, combinand perfect corpul, aroma, retrogustul, si recunoscut peste tot in lume ca fiind gustul Lavazza.
Master Blenderii Lavazza au facut numeroase sesiuni de degustari pentru a selecta peste 100  de sortimente de cafea din surse diferite creand un gust unic si desavarsit si cele mai rafinate arome astfel incat cel mai bun produs sa se afle in ceasca.
Un echilibru perfect intre aroma si savoare, selectia iscusita si combinatia dintre cela mai bune surse creeaza un amestec unic care imbina notele dulci cu aromele delicate de flori si fructe proaspete insotite de indicii de ciocolata.
100% Arabica.

Livrare estimata pe: 04/10/2023
  • Transport gratuit la comenzi peste 249 lei
  • Contact direct la 0771362549 (L-V 9-17)

Daca adresa de livrare nu este intr-o localitate care are sediu de Fan Courier veti plati kilometrii suplimentari pentru a se face livrarea la adresa (20 lei taxa standard, plus 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar).

Descriere

Un echilibru perfect intre aroma si savoare, selectia iscusita si combinatia dintre cela mai bune surse creeaza un amestec unic care imbina notele dulci cu aromele delicate de flori si fructe proaspete insotite de indicii de ciocolata.
100% Arabica.
Ideala pentru espresso dar nu numai.
Corp: 8/10
Aroma: 8/10
Intensitate gust: 9/10
Echilibru: 7/10
Aciditate: 5/10
Cantitate: 1 kg
Prajita si ambalata in Italia

Informații suplimentare

Cafea boabe - gramaj

1 kg

Cafea boabe – utilizare

Acasa, Birou, Horeca, Vending

Brand

LAVAZZA - cafea boabe, cafea macinata sau capsule cafea Lavazza

Lavazza se mandreste cu o cunoastere profunda a cafelei si a originilor ei, a metodelor de preparare si a felurilor in care o cafea poate fi servita. Scopul? Satisfacerea tuturor gusturilor iubitorilor de cafea asigurand, in acelasi timp, echilibrul perfect intre traditie si inovatie. O cafea Lavazza este un drum care te poarta intr-o calatorie peste oceane si pe diferite continente, prin tari necunoscute, si care te leaga de locul si de cultura din care provine. Este o poveste de succes despre sustenabilitate, despre cum poti contribui (prin simplul fapt ca te bucuri de savoarea ei) la dezvoltarea zonei geografice de origine. Brandul se mandreste cu imbunatatirile pe care le aduce in mod constant in viata celor implicati in cultivarea si procesarea boabelor de cafea. Cresterea nivelului de trai, dezvoltarea infrastucturii sau crearea unor conditii de lucru superioare pentru cei implicati in producerea cafelei, investitiile in educatie prin construirea de scoli, toate sunt preocupari si realizari ale acestui brand. Astfel, Lavazza isi construieste povestea de succes contribuind la succesul tuturor celor implicati, de la angajati si mici fermieri pana la intregi comunitati. Excelenta este cuvantul de ordine fie ca vorbim despre cafea boabe, cafea macinata sau capsule cafea Lavazza.