Covim Gold Arabica

Covim Gold Arabica

Cafeaua boabe Covim Gold Arabica este o cafea cu un gust intens, prețios, destinată adevăraților cunoscători ai espresso-ului. Produsă în Italia, dintr-un amestec format 100% din boabe Arabica atent selecționate de unii dintre cei mai mari maeștri ai cafelei, este concepută special pentru a răsfăța cele mai exigente gusturi. O cafea echilibrată, cu aciditate scăzută, plină de corp, de savoare și puternic aromată

Intensitate: 6/10

  • Transport gratuit la comenzi peste 249 lei
  • Contact direct la 0771362549 (L-V 9-17)

Daca adresa de livrare nu este intr-o localitate care are sediu de Fan Courier veti plati kilometrii suplimentari pentru a se face livrarea la adresa (20 lei taxa standard, plus 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar).

Descriere

Cafeaua boabe Covim Gold Arabica este o cafea cu un gust intens, prețios, destinată adevăraților cunoscători ai espresso-ului. Produsă în Italia, dintr-un amestec format 100% din boabe Arabica atent selecționate de unii dintre cei mai mari maeștri ai cafelei, este concepută special pentru a răsfăța cele mai exigente gusturi. O cafea echilibrată, cu aciditate scăzută, plină de corp, de savoare și puternic aromată.

Este ideală pentru servirea în cafenele, baruri și hoteluri dar poate fi cumpărată cu încredere și pentru espressorul de acasă, boabele de origine fiind de cea mai bună calitate. Pentru o experiență deplină acasă recomandăm, desigur, Bazzara Dodicigrancru, care este un blend 100% din culturi gran cru, dar se situează și într-o altă plajă de prețuri.

Intensitate: 6/10

Brand

COVIM

De fiecare data cand alegeti sa beti o cafea Covim, alegeti o cafea nascuta din pasiune si experienta. Brandul se distinge prin cunoasterea consumatorilor de cafea si prin adaptarea la evolutia gusturilor lor fara a face rabat la calitate. Astfel Covim a devenit un foarte bun cunoscator al diferitelor piete si al specificitatilor lor si s-a dezvoltat creand linii pentru Horeca, produse de vending si gama de produse pentru retail.

Pasiunea lor pentru cafea este sustinuta prin investitia constanta in tehnologie si inovatie. Covim este un brand ce imbina metodele traditionale de prajire a cafelei cu investitia in cercetare si dezvoltare dar si cu utilizarea tehnologiei moderne pentru a oferi produse de calitate superioara. Grija pentru calitate si pentru impactul brandului in lume, este evidenta si in procesul de selectare a originii boabelor de cafea, dar si prin atentia acordata impactului acestei industrii asupra mediului. Acest lucru este dovedit de diferitele si numeroasele cerificari si premii castigate de-a lungul timpului.

Informații suplimentare

Cafea boabe - gramaj

1 kg

Cafea boabe – utilizare

Acasa, Birou, Horeca, Vending

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Covim Gold Arabica”

Adresa ta de email nu va fi publicată.