Capsule Covim Ora Suave Decaffeinato

Capsule Covim Ora Suave Decaffeinato

Compatibile cu Lavazza A Modo Mio

  • Transport gratuit la comenzi peste 249 lei
  • Contact direct la 0771362549 (L-V 9-17)

Daca adresa de livrare nu este intr-o localitate care are sediu de Fan Courier veti plati kilometrii suplimentari pentru a se face livrarea la adresa (20 lei taxa standard, plus 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar).

Descriere

Toată delicatețea espresso-ului real, o caracteristică exclusivă a întregii linii Covim. In capsula dvs. descoperiți bunătatea capsulelor Covim Suave Dek. Compatibile cu Lavazza A Modo Mio!

Brand

COVIM

De fiecare data cand alegeti sa beti o cafea Covim, alegeti o cafea nascuta din pasiune si experienta. Brandul se distinge prin cunoasterea consumatorilor de cafea si prin adaptarea la evolutia gusturilor lor fara a face rabat la calitate. Astfel Covim a devenit un foarte bun cunoscator al diferitelor piete si al specificitatilor lor si s-a dezvoltat creand linii pentru Horeca, produse de vending si gama de produse pentru retail.

Pasiunea lor pentru cafea este sustinuta prin investitia constanta in tehnologie si inovatie. Covim este un brand ce imbina metodele traditionale de prajire a cafelei cu investitia in cercetare si dezvoltare dar si cu utilizarea tehnologiei moderne pentru a oferi produse de calitate superioara. Grija pentru calitate si pentru impactul brandului in lume, este evidenta si in procesul de selectare a originii boabelor de cafea, dar si prin atentia acordata impactului acestei industrii asupra mediului. Acest lucru este dovedit de diferitele si numeroasele cerificari si premii castigate de-a lungul timpului.

Informații suplimentare

Capsule si monodoze – compatibilitate

LAVAZZA A MODO MIO

Cafea fara cofeina

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capsule Covim Ora Suave Decaffeinato”

Adresa ta de email nu va fi publicată.