Cafea macinata Carraro Monorigine Ethiopia 250g

30,35lei

Cafea macinata Carraro Monorigine Ethiopia 250g

30,35lei

Monorigina Etiopia contine cafea cultivata in regiunile sudice pe soluri vulcanice, de la 1.300 la 2.100 de metri deasupra nivelului marii, cu un climat distinct intre anotimpurile ploioase și uscate.
Este cea mai parfumata cafea din lume, cu indicii puternice de iasomie si petale de trandafir.
In ceasca este foarte dulce, cu corp mediu și licoros.
Gustul este persistent si foarte placut. Se potriveste perfect cu micul dejun si la sfarsitul unei mese pe baza de dulciuri.
100% Arabica.
Continut de cofeina scazut
Prajire: Medie
Intensitate aroma: 5/5
Corp: 3/5
Intensitate gust: 5/5
Dulceata: 5/5
Aciditate: 2/5
Retrogust: 5/5
Mod ambalare: cutie carton
Gramaj: 250g
Origine cafea: in afara UE
Prajire si ambalare: Italia

Livrare estimata pe: 06/10/2023
  • Transport gratuit la comenzi peste 249 lei
  • Contact direct la 0771362549 (L-V 9-17)

Daca adresa de livrare nu este intr-o localitate care are sediu de Fan Courier veti plati kilometrii suplimentari pentru a se face livrarea la adresa (20 lei taxa standard, plus 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar).

Descriere

Monorigina Etiopia contine cafea cultivata in regiunile sudice pe soluri vulcanice, de la 1.300 la 2.100 de metri deasupra nivelului marii, cu un climat distinct intre anotimpurile ploioase și uscate.
Este cea mai parfumata cafea din lume, cu indicii puternice de iasomie si petale de trandafir.
In ceasca este foarte dulce, cu corp mediu și licoros.
Gustul este persistent si foarte placut. Se potriveste perfect cu micul dejun si la sfarsitul unei mese pe baza de dulciuri.
100% Arabica.

Brand

CARRARO - Cafea boabe, cafea macinata si capsule

Fiecare ceasca de cafea Carraro este o poveste despre traditie, inovatie si excelenta. Brandul se focuseaza si investeste in selectarea celor mai bune boabe de cafea. Doar asa produsul finit va corespunde celor mai exigente cerinte si celor mai aspre teste de calitate. Carraro este implicat in mod direct in toate etapele incepand cu selectarea extrem de atenta a plantatiilor, asigurandu-se ca doar boabele de cafea coapte perfect sunt alese. Boabele de cafea trec printr-un proces riguros de verificare a calitatii. Apoi sunt uscate in soare pana ating nivelul de umiditate optim. Intr-un final sunt prajite incet pana la caramelizarea zaharurilor din cafea si obtinerea gustului specific brandului. Preocuparea pentru calitate este evidenta chiar si in modul in care brandul a decis sa isi creeze blendurile. Cafele de diferite origini sunt prajite separat, niciodata in amestec, si doar dupa ce cafeaua a ajuns la un grad de maturare optim. Carraro produce cafea boabe, cafea macinata dar si capsule cafea compatibile Dolce Gusto si Nespresso. Indiferent insa care este produsul pe care il veti alege puteti fi siguri ca veti savura o bautura puternic aromata, densa si cremoasa, oricum ati alege sa o preparati.